top of page
FREYA DESSERS

Klinisch Orthopedagoog

Wie kan bij mij terecht?

Je kan bij mij terecht vanaf 16 jaar voor individuele gesprekken.

 

Hoe ga ik te werk?

Elke persoon, elke vraag en elk traject is uniek. Daarom nemen we in de eerste plaats voldoende tijd om kennis te maken. We staan samen stil bij wie je bent, wat je energie geeft, de klachten die je ervaart en je verwachtingen van de begeleiding. Misschien is dit nog niet helder voor jou of vind je het moeilijk om dit onder woorden te brengen. Dat is welkom en kan deel zijn van jouw proces.

Ik hecht veel belang aan het samen opbouwen van een vertrouwelijke band en het creëren van een veilige ruimte. Een ruimte waarin jij je gedachten en gevoelens kan ervaren en delen. Daarnaast ondersteun ik je in je eigen, unieke proces van groei en verandering. Voel je je niet goed, zit je vast of bots je steeds tegen hetzelfde aan? We zoeken samen naar manieren om vastgelopen processen opnieuw in beweging te krijgen. We hebben hierbij steeds aandacht voor jouw tempo en draagkracht.

Als je twijfelt om een afspraak te maken of vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik neem graag de tijd om dit samen met jou te bespreken.

Achtergrond
Nadat ik afstudeerde, werkte ik onder meer in de bijzondere jeugdzorg en een residentiële setting voor volwassenen met een fysieke beperking. Vervolgens ging ik aan de slag als hulpverlener bij slachtofferhulp in het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW). Meer dan vijf jaar ondersteunde en begeleidde ik mensen die slachtoffer werden van een misdrijf, een ramp of een auto-ongeval en/of hun na(ast)bestaanden. Op heden werk ik in deze praktijk en ben ik stafmedewerker bij Tele-Onthaal.

 

Opleiding en erkenning
Master in de Pedagogische Wetenschappen: Orthopedagogiek – Universiteit Gent

FOD visumnummer: 315554

Erkenning als Klinisch Orthopedagoog door de Vlaamse Overheid

 

 

Contact

Gsm-nummer: 0456 76 27 63

E-mailadres: freya.hethuis@gmail.com

Afspraken gaan door op woensdag in de Isegrimstraat.

De kostprijs voor een sessie van één uur is 65 euro.

bottom of page