top of page
JOKE DELAMILLIEURE
Psychoanalytisch therapeut i.o. 

De stap zetten om te vertellen vraagt moed, tijd en doorzettingsvermogen. Hier kan je de ruimte krijgen om op jouw eigen tempo op verhaal te komen.

Wie kan bij mij terecht?

Volwassenen zijn welkom om op verhaal te komen. We maken tijd en ruimte om samen onder woorden te brengen wat jou bezighoudt. We proberen jouw klacht te begrijpen in het bredere verhaal van jouw leven. Dit kan gaan over rouw en verdriet. Angst en paniek. Onzekerheid en stress. Slaapproblemen. Problemen op het werk. Relationele problemen. Opvoedingsproblemen. Moeilijkheden met je identiteit...

Of je voelt een onbehagen en je wil verkennen wat dit betekent.

Hoe ga ik te werk?

Ik geef psychoanalytische therapie. Dit is een individuele gesprekstherapie. We spreken samen over je gedachten, gevoelens, verlangens en dromen. We geven aandacht aan de onbewuste, herhalende patronen in je leven waardoor je moeilijkheden ervaart in jezelf of in contact met anderen. Een therapeutisch parcours starten we met een paar verkennende gesprekken. Samen zoeken we uit of deze vorm van therapie iets voor jou kan betekenen.

Achtergrond

Master in de klinische psychologie | UGent

Basisopleiding in de experiëntiële en ontwikkelingsgerichte kinder- en jeugdpsychotherapie | School of Experiential-Dialectical Psychodrama Postgraduaat in de psychoanalytische psychotherapie | KU Leuven Erkenningsnummer Psychologencommissie: 892119330, Lid van VVPT (Vlaamse Vereniging voor Psychoanalytische Psychotherapie).

Contact

0498/149472 of joke.delamillieure@gmail.com 

Ik ben in de praktijk op maandag in de namiddag en avond.

Per gesprek vraag ik 55 euro, dit kan je cash betalen.

bottom of page